8 Mart 2011 Salı

>DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

>

Hunileri kafaya takıp sokağa çıkma günü geldiiiii. Dünya Kadınlar Günü! Diğer bütün günler Dünya erkekler günü,  Dünya çocuklar günü.Bize de kala kala bir gün kalıyor. Kutlu mutlu olsun.

Gözler başka kimseyi, hiçbirşeyi görmez oldu; aşk geldi hoşgeldi. Evlenelim mi? Evlenelim, halkalar takıldı, evlendik. Mutluluklar.
Bir aile olam zamanı geldi, çocuk yapalım mı? Hadi yapalım. Hoşgeldin bebek! Merhaba; uykusuz geceler, ezberlenen ilaç isimleri, toplamakla bitmeyen oyuncaklar...
Birkaç yıl sonra unutulur yaşananlar. (zaten unutulmasa ikinci,üçüncü çocuklar asla yapılmaz) Bir kardeş yapalım mı? Tabiiii çocuğu kardeşsiz bırakmak olmaz. Hoşgeldin, ikinci bebek! Tekrar merhaba; uykusuz geceler, artık hiç toplanamayan oyuncaklar, bir türlü boşalamayan kirli sepetleri...

Karı-koca olarak verilen kararların sonuçlarını yalnız yaşayan kadın. Arada bir yerlerde de herşey mükemmel, herkez mutlu olsun diye balatayı sıyırdın mı vay haline. Kayış kopar sende Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına huniyle bütünleşmiş olarak katılırsın.

ÖZGÜR TAMŞEN YÜCEDAL

Hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu mutlu olsun.

1 yorum:

Belgin dedi ki...

>hohoyytttt toplanmayan çamaşırlar ve boşalmayan kirli sepeti beni anlatıyo ağlıyorum duygulandım... Ayrıca azeri diilem men murmunda et var ehü ehü ehü :))